Tam Ekran Arkaplan Videosu

Şırnak Belediyesi resmi facebook hesabı Şırnak Belediyesi resmi twitter hesabı Şırnak Belediyesi resmi instagram hesabı Şırnak Belediyesi Rss
Şırnak Belediyesi Resmi Logosu

Üst Navigasyon Menüsü

Sayfa İçeriği

BELEDİYEYE AİT BORÇLARIN YENİDEN YAPILANDIRILMASINA İLİŞKİN DUYURU

1-7256 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun 17.11.2020 tarih ve 31307 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.

2-Buna göre 31.08.2020 tarihinden önceye dayanan ve belediyemize ödenmesi gereken aşağıdaki borçlar Kanun kapsamında yeniden yapılandırılabilir:

-Vergiler(İlan Reklam, Emlak, Çevre Temizlik, Eğlence, Haberleşme vb.)

-Harçlar(İşgal, İşyeri Açma, Kaynak Suları,imarla ilgili harçlar vb.)

-Su faturası borçları

-Ücretler

-Kiralar

-İdari Para Cezaları

-Ecrimisil

3-Peşin ödemelerde Yİ-ÜFE oranında hesaplanan tutardan %90 indirim yapılmaktadır.

4-Yapılandırılan tutarların peşin veya ikişer aylık dönemlerde 6,9,12 veya 18 eşit taksitte ödenmesi mümkündür.

5-Bu imkanlardan faydalanmak için 31.12.2020 tarihine kadar belediyemize başvuru yapmak gerekmektedir.

Halkımıza saygıyla duyurulur.

­