Tam Ekran Arkaplan Videosu

Şırnak Belediyesi resmi facebook hesabı Şırnak Belediyesi resmi twitter hesabı Şırnak Belediyesi resmi instagram hesabı Şırnak Belediyesi Rss
Şırnak Belediyesi Resmi Logosu

Üst Navigasyon Menüsü

36° hava durumu ikonu

Sayfa İçeriği

ŞIRNAK BELEDİYESİ 2020-2024 STRATEJİK PLAN ÇALIŞTAYININ İLK BÖLÜMÜ MUHTARLARIN KATILIMIYLA BAŞLADI

Belediye Başkanlığımızca, şehrimizin sosyo-ekonomik gelişimini ve kalkınma hedeflerini ortaya koymak ve bu hedeflere ulaşmak için gerekli strateji ve tedbirleri geliştirmek amacıyla düzenlediği 2020-2024 Dönemi Stratejik Plan Çalıştayı Şehri Nuh Otelinde, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet YARKA’nın başkanlığında başladı.

Başkan YARKA, çalıştayın ilk gününde şehrimizin 12 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek, mahalle muhtarlarının talep ve önerilerini dinledi. Mahallelerin bir şehrin duygu ve aklı olduğunu söylen Başkan YARKA, “Bir kentin gelişmişlik düzeyi mahallelerin gelişmişliği ölçüt alınarak değerlendirilir. Bu bakımdan şehrin mevcut kültürüne bağlı kalarak, 12 mahallemizde ikamet eden vatandaşlarımızın daha yaşanabilir koşullara kavuşturulması bağlamında her bir mahallemize kendi dokusuna uygu olacak şekilde proje çalışmalarımız olacak. Bunu da başta mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımız ve temsilcisi olarak görev verdiği muhtarlarımızla birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından çalıştay soru-cevap şeklinde devam etti.

­