Tam Ekran Arkaplan Videosu

Şırnak Belediyesi resmi facebook hesabı Şırnak Belediyesi resmi twitter hesabı Şırnak Belediyesi resmi instagram hesabı Şırnak Belediyesi Rss
Şırnak Belediyesi Resmi Logosu

Üst Navigasyon Menüsü

36° hava durumu ikonu

Sayfa İçeriği

ŞEHRİN DÖRT YÖNDEN GENİŞLETİLMESİ PROJESİ İÇİN İLK ADIM ATILDI

Belediye Başkanımız Sayın Mehmet YARKA, Ankara dönüşü ayağının tozu ile Şırnak için hayati önem arz eden şehrin Kuzey-Güney ve Doğu-Batı yönünde genişletilmesi imar projesi için, proje uygulama alanlarında incelemelerde bulundu.

Çağdaş şehirleşme anlayışına uygun olarak sadece fiziki görünüme bağlı kalmayarak, şehrin daha modern ve yaşanabilir bir kimliğe kavuşturulması yönünde yoğun bir çalışma mesaisi başlatan Belediye Başkanımız Sayın Mehmet YARKA, Ankara dönüşü kolları sıvayarak sahaya indi. Mekânsal Planlama Genel Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Sayın Hidayet UYSAL ve beraberindeki uzman heyetle birlikte saha çalışmasına çıkan Başkan YARKA, şehrin dört yönden genişletilmesi için proje uygulama alanlarında incelemelerde bulundu. Uzman heyetle birlikte alanda incelemeler yapan Başkan YARKA, proje çalışmalarına ilişkin uzman heyetten bilgi aldı.

Projenin hayata geçmesiyle birlikte Şırnak ilimizin modern bir görünüme kavuşacağını söyleyen Başkan YARKA, “Halkımıza söz verdiğimiz gibi şehrimizin kaderini değiştirecek olan ilk projemizin çalışmalarına başladık. Ankara’dan gelen uzman heyetimizin kontrolü ve gözetiminde saha incelemelerimizin startını bugün itibariyle verdik. Şehir genişletme imar projemizin saha çalışması tamamlandıktan sonra Allah’ın izni ile hemşerilerimin yıllardan beri özlemini çektiği modern, çağdaş ve çocuk seslerinin yankılandığı görkemli bir şehri inşa etmiş olacağız” dedi.

­