"23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI" ŞIRNAK'TA COŞKUYLA KUTLANDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şırnak’ta düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Valilik Bahçesinde Çelenk Sunma Töreniyle başlayan etkinlikler daha sonra Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kapalı Spor Salonunda protokol üyelerinin ve halkın katılımıyla devam etti.

Kapalı Spor Salonunda düzenlenen programa; Şırnak Valimiz Sayın Mehmet AKTAŞ´ın yanı sıra, 23’üncü Piyade Tümen Komutanı Tuğgeneral Sayın Halil SOYSAL, Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Ferit BATMAZ, Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Mehmet PATLAK, Vali Yardımcıları, Kurum müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler de katıldı.

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından çeşitli okullarda öğrenim gören öğrenciler tarafından sergilenen gösteriler ve şiirlerin okunmasıyla devam etti.

Programda son olarak okullar arasında yapılan “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” konulu resim, kompozisyon ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere; Şırnak Valimiz Sayın Mehmet AKTAŞ,     Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Ferit BATMAZ ve 23’üncü Piyade Tümen Komutanımız Tuğgeneral Sayın Halil SOYSAL’ın ödüllerini takdimiyle devam etti.

Program ödül töreninin ardından sona erdi.

Bu haberi paylaş