ŞIRNAK’TA BİNLER BAŞKAN YARKA’YA TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDU

31 Mart 2019 yılı Mahalli İdareler seçiminde ezici bir çoğunlukla Şırnak Belediye Başkanlığını kazanan Belediye Başkanımız Sayın Mehmet YARKA’yı, ilk gününde binlerce vatandaşımızın yanı sıra, AK Parti Şırnak Milletvekilimiz Sayın Rizgin BİRLİK, AK Parti İl Başkanımız Sayın İbrahim Halil ERKAN, Kumçatı Belde Belediye Başkanı Sayın Nimet DEMİR, AK Parti İdil İlçe Teşkilatı, AK Parti İl Gençlik Kolları Teşkilatı,  Şırnak merkezde bulunan Sivil Toplum Örgütleri ve Kurum Temsilcileri ziyaret ederek, seçim zaferini tebrik etti.

Tebrikleri makamında kabul eden Başkan YARKA, Şırnak Merkez başta olmak üzere, merkeze bağlı köy, belde ve ilçelerden gelen binlerce vatandaşı ayakta karşıladı.

Ziyarette bulunan vatandaşlarımızla yakından ilgilenen Başkan YARKA, Şırnak halkının göstermiş olduğu yoğun ilgiden dolayı ise herkese teşekkür ederek, 31 Mart seçimlerinde Şırnaklı hemşerilerimizin göstermiş olduğu teveccühe layık olacağını ifade etti.

Vatandaşlarımızın göstermiş olduğu yoğun ilgiden dolayı memnuniyetlerini dile getiren Başkan YARKA, 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde yakalanan başarının tüm Şırnaklı hemşerilerimize hayırlı olmasını diledi. Başkan YARKA, “ Tüm vatandaşlarımıza söz veriyorum. Şırnak için çok güzel şeyler yapacağız. Vatandaşlarımız, göstermiş oldukları yüksek teveccühle üzerine düşeni yaptı. Bende tüm Şırnaklı hemşehrilerime söz veriyorum. Artık sıra bizde. Başta memleketimiz olmak üzere, yıllardan beri hizmete aç olan halkımıza yapacağımız yeni projelerle ilkleri yaşatacağız. Sözüm söz olsun, komşu illerimizde olan tüm hizmetlerin kat be kat fazlasını Şırnak’ımız için gerçekleştireceğiz. Artık Vakit Şırnak Vakti, Gönül Belediyeciliğini artık şehrimizde hâkim kılacağız” açıklamasında bulundu.

Bu haberi paylaş